Over ons

"Het café is een wonderlijke plek.
Het is bovenal een plaats waar mensen elkaar vrijblijvend ontmoeten
Heb je er genoeg van, dan ga je weg
Het café is bedekt met het patina van eeuwen stug gebruik
De eeuwige kroeg ..."

Grand Café Den Esprit is gevestigd op het grootste plein in het midden van Wilrijk, namelijk De Bist.

Omringd door verschillende winkels en horecazaken is er hier voor ieders wat wils. Elke leeftijd is bij ons van harte welkom om te worden bediend in een uitermate gezellige sfeer door ons jong en dynamisch topteam. 's Morgens rap een snelle hap, 's middags een verkwikkende lunch, 's avonds een uitgebreid diner behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Je kan ook komen genieten van een lekkere koffie om je dag goed te starten, van een vers getapt boereke stella of 1 van de andere lekkere bieren die wij serveren. Een frisse cocktail, glaasje wijn of bubbels om het weekend in te springen wordt op zorgvuldige manier bij u aan tafel gebracht. Spring gerust binnen en geniet van ons uitgebreid aanbod.

Den Esprit
Den Esprit
Den Esprit

Bij ons proeft u van culinaire pareltjes, sierlijke bordjes, Vlaamse klassiekers, smaakvolle ontbijtformules,een kopje koffie met gebak of gewoon een drankje onder vrienden. Vroege vogels kunnen vanaf 9u tijdens de week en 10u in de weekends hier terecht voor een babbel en een knabbel, een drankje en een krantje, een hartig ontbijt of een klein maar fijn tussendoortje, een dagverse soep, een stevige middagmaaltijd of exquise warme avondmaaltijd.

We hebben een uitgebereide drankenkaart op maat. Exquise en uitgekiende wijnen voor bij de verschillende maaltijd, appertieven en digestieven, cocktails voor een avondje uit, bubbels om te vieren. We hebben ook een mooi uitgebreide en gevarieerde bierkaart voor de liefhebbers. Meer dan genoeg om alle dorstigen te laven en de kelen te smeren.

Blijf op hoogte

Contact

Telefoon

Adres

Bist 10 2610 Wilrijk Antwerpen